Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

 

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Futárcég kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban Magyarország egész területén. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

 

Webáruházunkban jelenleg az alábbi szállítási, illetve fizetési módok közül választhat:Előre utalás vagy online bankkártyás fizetés esetén két lehetőség közül választhat: 
– Kérheti a csomag házhoz szállítását, amikor is a csomagot a megadott címre szállítja ki a GLS Futárcég: ennek a költsége 950 forint
- Kérheti GLS CsomagPontra: ennek a költsége 890 forint.

Utánvételes csomag 
esetén két lehetőség közül választhat: 
– Kérheti a csomag házhoz szállítását, amikor is a csomagot a megadott címre szállítja ki a GLS Futárcég: ennek a költsége 990 forint.
- Kérheti GLS CsomagPontra: ennek a költsége 950 forint.

A szállítási díjak bruttó díjak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

 

A minimális rendelési érték magánvásálóinkank bruttó 2.000 Ft.

 

Utánvételes szállítási szolgáltatás esetén csak készpénzes fizetés lehetséges (Házhoz és CsomagPontra szállítás esetén is).

 

A csomag összeállítását követően a megrendelő e-mail címére e-számla kerül kiküldésre, amelynek végösszegét az e-számlán látható bankszámlaszámra kell átutalni előreutalás esetén, illetve online bankkártyás fizetéskor. Csak a fizetés teljesítését követően adjuk át a csomagot a futárszolgálatnak! Utánvételes fizetés esetén a megküldött e-számlán lévő összeget a csomag kézbesítésekor, a futárnak kell átadni. Cégünk papír alapon nem, kizárólag elektronikus formában előállított számlát küld a vásárló regisztrációkor megadott e-mail címére, ezért javasoljuk, hogy amennyiben az automatikus visszaigazolást követő 2-5 munkanapon belül nem kapja meg az e-számlát, ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem érkezett meg az e-számlát tartalmazó e-mail, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.

 

GLS CsomagPonton az átvételnél be kell mutatni a személyazonosságot igazoló okmányt és hivatkoznia kell a csomagszámra. A GLS Futárcég e-mailben értesítőt küld arról, hogy a csomagja megérkezett a kiválasztott CsomagPontra. Ezt követően 5 munkanapon belül vehető át, figyelembe véve a CsomagPont nyitvatartási idejét.

 

A csomagok maximális bruttó tömege (csomagolóanyaggal együtt számolt össztömeg) 40 kg lehet. Amennyiben a rendelés tömege meghaladja ezt az értéket egyedi szállítási díj kerül megállapításra.

 

 Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

A szállítási és fizetési feltételek további részleteiért kérjük, figyelmesen olvassák el az Általános Szerződési Feltételeket!

 

Viszonteladó partnereink a fenti feltételek mellett az alábbi szállítási illetve fizetési módok közül választhatnak:

Előre utalás vagy online bankkártyás fizetés esetén két lehetőség közül választhat: 
– Kérheti a csomag házhoz szállítását, amikor is a csomagot a megadott címre szállítja ki a GLS Futárcég: ennek a költsége 1550 forint
- Kérheti GLS CsomagPontra: ennek a költsége 1490 forint.

Utánvételes csomag esetén két lehetőség közül választhat: 
– Kérheti a csomag házhoz szállítását, amikor is a csomagot a megadott címre szállítja ki a GLS Futárcég: ennek a költsége 1590 forint.
- Kérheti GLS CsomagPontra: ennek a költsége 1550 forint.

A szállítási díjak bruttó díjak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

A minimális rendelési érték viszonteladói partnereinknek bruttó 20.000 Ft.

 

A GLS Csomagpontokkal kapcsolatos részletekről itt tájékozódhat!


 

© 2019 Minden jog fenntartva.